Tehnička zaštita


SECURITAS GRUPA d.o.o. pruža usluge tehničke zaštite koristeći najmoderniju sigurnosnu i informacijsku tehnologiju trenutno dostupnu na tržištu. Zahvaljujući bogatom iskustvu u projektiranju, implementaciji i održavanju sustava tehničke zaštite, te korištenjem najkvalitetnije sigurnosne opreme, klijentima pružamo stalnu raspoloživost sustava tehničke zaštite. Kao potvrdu razine kvalitete usluge i sigurnosti, možemo istaknuti zadovoljenje standardna ISO27001 o informacijskog sigurnosti. O Vašoj sigurnosti se brine najmoderniji informacijski sustav koji posjeduje 3 redundantne lokacije . Usluge tehničke zaštite koje pružamo su:
  • Sustavi video nadzora
  • Sustavi protuprovalne zaštite
  • Vatrodojavni i plinodojavni sustavi zaštite
  • Sustavi kontrole pristupa
  • Sustavi zaštite artikala
  • GPS satelitski sustavi praćenja pokretnih objekata

Sustavi video nadzora

Sustavi video nadzora koje implementiramo sadrže kamere (fiksne i pokretne), uređaje za analogno i/ili digitalno snimanje, pregledavanje, obradu i distribuciju video zapisa. Svi sustavi koje tvrtka SECURITAS GRUPA d.o.o. implementira i održava, vrhunske su kakvoće te zadovoljavaju najviše svjetske standarde i za rad u otežanim uvjetima.

Sustavi protuprovalne zaštite

Tvrtka SECURITAS GRUPA d.o.o. u mogućnosti je ponuditi najkvalitetnija rješenja za zaštitu Vaše imovine. U ponudi se nalaze  detektori osjetljivi na promjenu topline, pokrete, zvukove, lomove i dr. te digitalne i analogne centralne uređaje. Protuprovalna rješenja tvrtke SECURITAS GRUPA d.o.o. su cjelovita te su spojena na trenutno, tehnološki najnapredniji i najpouzdaniji centralni dojavni sustav (CDS).

Vatrodojavni i plinodojavni sustavi zaštite

Rana i pravodobna dojava o mogućem požaru ili istjecanju plina ključna je za očuvanje Vašeg prostora. Tvrtka SECURITAS GRUPA d.o.o. nudi Vam najsuvremenije i najpouzdanije sustave termo, dimnih i optičkih detektora koji svojim oblikom, izgledom i dizajnom neće remetiti vizualni dojam Vašeg prostora.

Sustavi kontrole pristupa

Sustav kontrole pristupa bitna je sastavnica poslovanja svake tvrtke danas. Osigurava očuvanje integriteta Vašeg prostora, te omogućava stalno praćenje i evidenciju nad ulascima i izlascima osoba i zaposlenika iz objekata, prostora i prostorija. Tvrtka klijent sama, uz pomoć naših stručnih konzultanata sigurnosti formira politiku pristupa nad štićenim objektom. Tvrtka SECURITAS GRUPA d.o.o. garantira stalnu podršku, kvalitativnu analizu i unapređenje sustava sigurnosti.

Sustavi zaštite artikala

Uz nadzor objekata videonadzorom ili tjelesnom zaštitom, gdje se nalazi štićena roba, nudimo Vam sustav zaštite robe s opremom integriranom u samu robu. Sustavi ovog tipa, koji se sastoje od opreme koja se integrira uz štićenu robu i senzora na ulasku ili izlasku prostorije, idealni su za prodavaonice svih vrsta, te ostale objekte s velikim protokom ljudi kroz štićeni objekt.

GPS satelitski sustav praćenje pokretnih objekata

Satelitski i GPS sustav sastoji se od GPS modula montiranog na pokretni objekt, te središnjeg sustava za praćenje, nadzor i lociranje praćenog objekta. Ovim sustavom moguće je u svakom trenutku znati točan položaj i brzinu pokretnog objekta (osobno vozilo, dostavno vozilo, motocikl, plovilo i dr.)